Siirry suoraan sisältöön

Käännökset kätevimmin käännöstoimistosta 

 • tehnyt
Käännökset kätevästi käännöstoimistosta

Kun tulee tarve tilata yritykselle käännöksiä, ensimmäinen vastaan tuleva päätös on usein se, ottaako yhteyttä käännöstoimistoon vai suoraan kohdekielen kääntäjään. 

Tässä muutamia etuja, joita käännöstoimiston kanssa asioiminen tarjoaa: 

 1. Valmis kääntäjäverkosto 
  Sinun ei tarvitse itse etsiä kääntäjiä ja arvioida heidän osaamistaan. Meillä MultiFlowlla on laaja kokeneiden ja hyväksi havaittujen ammattilaisten kääntäjäverkosto, jonka kautta löydämme kääntäjän harvinaisimmallekin kieliparille. 
 1. Yksi kontakti 
  Kääntäjien kanssa asioiminen, neuvottelu ja kommunikointi vie yllättävän paljon aikaa, etenkin jos projektissa on useita kieliä. Yhdenkin kielen kääntämiseen tarvitaan useimmiten jo kaksi kontaktia: kääntäjä ja oikolukija. Ulkoistamalla asioinnin meille pystyt keskittymään oman liiketoimintasi kannalta olennaisempiin asioihin. 
 1. Tekninen osaaminen 
  Hoidamme puolestasi sanastojen luomisen, käännösmuistien ylläpidon ja tiedostojen käsittelyn. Käännösprosessin kulissien takana tapahtuu paljon sellaista, joka sujuvoittaa työtä ja varmistaa laadun myös jatkossa, kun materiaalisi päivittyy. 
 1. Kokemus ja asiantuntemus 
  Olemme todennäköisesti ennenkin kääntäneet samantyyppistä materiaalia kuin sinun projektisi, oli kyse sitten esimerkiksi teknisistä kuvauksista, käyttöoppaista, lääketieteellisistä dokumenteista, lakiasioista tai markkinointimateriaalista. Tiedämme, kuka kääntäjistämme parhaiten tuntee kyseessä olevan aihepiirin, ja millaisia asioita erityyppisissä teksteissä on otettava huomioon. Monet asiakkaamme kiittelevätkin meitä usein siitä, että olemme osanneet ottaa huomioon sellaisiakin asioita, joita he eivät itse huomanneet ajatella. 

Asiantunteva käännöstoimisto on yrityskäännöksille useimmiten paras vaihtoehto.  

Rakastamme riesojasi! Ota yhteyttä: [email protected] 

Saammeko lähettää sinulle postia?

Annamme kääntämisaiheisia vinkkejä ja kerromme kuulumisia muutaman viikon välein.