Siirry suoraan sisältöön

Rakastamme riesojasi

Usein meitä MultiFlowlla lähestytään kyselemällä löytyisiköhän meiltä kääntäjää hankalalle kieliparille, tai onnistuisikohan tällainen vähän erikoinen juttu…

Toki onnistuu, vastaamme tietenkin. Nimittäin ne epämääräisiä tunteita herättävät kieli- ja käännöshommat, jotka hankaloittavat yrityksen normaalitoimintaa, ovat juuri sellaisia riesoja, joista otamme mielellämme kopin. Useimmiten se, mikä tuntuu tilaajasta erikoiselta ja ongelmalliselta, on meille tuttua ja prosessit asian sujuvaan hoitamiseen ovat valmiina.

Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat helpottamaan omaa työtäsi ja jättämään riesat meidän huoleksemme:

Kysy ajoissa, me autamme!

Heti kun kieliasiat alkavat herättää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä, ettei yrityksen arvokasta aikaa kulu hukkaan. Ratkaisut ovat lähellä, ja tarjoamme mielellämme apua jo suunnitteluvaiheessa.

Lähetä meille dokumentit ja materiaalit kokonaisina

Käyttämämme käännösmuistiteknologian ansiosta et maksa samojen tekstien käännöksistä kahdesti, vaikka et erikseen perkaisikaan uusia käännettäviä kohtia vanhojen seasta.

Yksinkertainen on kätevintä

Joskus asiakkaamme käyttävät paljon aikaa esimerkiksi tiedostojen muuntamiseen muodosta toiseen käännöstä varten. Useimmiten voimme kuitenkin työskennellä suoraan alkuperäisten tiedostojen kanssa, olivat ne sitten taittotiedostoja tai esimerkiksi ohjelmakoodin resurssitiedostoja.

Mitkä tahansa yrityksesi kielelliset tarpeet ovatkaan, voit siirtää ne meidän huoleksemme.

Rakastamme riesojasi!

Saammeko lähettää sinulle postia?

Annamme kääntämisaiheisia vinkkejä ja kerromme kuulumisia muutaman viikon välein.