Siirry suoraan sisältöön

Kymmenes joulu

MultiFlow Translations juhlii tänä vuonna kymmenettä jouluaan, ja päädyimme muistelemaan, mitä kaikkea vuosien varrelle on mahtunutkaan. Työ käännöstoimistossa on normaalistikin hyvin vaihtelevaa, mutta välillä töitä tehdään myös yllättävissä kriisitilanteissa ja joskus arkikin on yhtä juhlaa! 
 

Tärkeintä meille on tietenkin asiakaspalvelu, josta ei tingitä. Kerran eräänä pakkaspäivänä joulun tienoilla toimistolla kaikui palohälytys, joka ajoi koko rakennuksen työntekijät ulos kokoontumispaikalle. Pakkasessa hytistessä tuli kuitenkin tehtyä sopimus uudesta projektista, joka toimitettiin asiakkaalle jo seuraavalla viikolla. 
 

Myös onnellisia perhetapahtumia mahtuu MultiFlown historiaan useitakin. Mieleenpainuvin oli kuitenkin se tapaus, kun kääntäjän synnytys käynnistyi kuukautta etuajassa kesken työpäivän. Tämäkin projekti saatiin onnellisesti päätökseen tulostavoitteiden täyttyessä luvuin 2850 g ja 48 cm. Ja toki myös käännöstyö saatiin ajallaan valmiiksi! 
 

Kohtaamiset niin asiakkaiden kuin kääntäjienkin kanssa ovat aina ilahduttavia, ja erikoisimpia tilanteita muistellaan vielä vuosienkin päästä. Me MultiFlowlla nautimme siitä, että voimme omalla työllämme mahdollistaa toisten onnistumisia. 


Tänä juhlavuotenamme lahjoitamme joulukorttirahat Itämeren suojeluun.

Saammeko lähettää sinulle postia?

Annamme kääntämisaiheisia vinkkejä ja kerromme kuulumisia muutaman viikon välein.